ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 20.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Березень » 26 » Чергове засідання 31 сесії
16:27
Чергове засідання 31 сесії
   У п’ятницю 22 березня, згідно з планом роботи, відбулася чергова тридцять перша сесія районної ради. Головував на засіданні очільник районної ради Віталій Сідлецький. В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, голова райдержадміністрації Андрій Зелінський, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, начальник Деражнянського відділу Хмельницької місцевої прокуратури, начальник Деражнянського відділення поліції, керівники комунальних установ, сільські, селищні голови, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.
  На початку пленарного засідання присутні вшанували хвилиною мовчання Руслана Григоровича Слісаренко, який 16 березня 2019 року у місті Попасна Луганської області загинув у зоні ООС. Під час бойового завдання військовий отримав осколкове поранення в голову. Руслан народився 9 жовтня 1981 року у м. Деражня. За даними військового комісаріату, чоловік служив у 54-й окремій механізованій бригаді Збройних сил України. На службу за контрактом він був призваний ще з 2016 року. Руслан Слісаренко родом із Деражні, тут навчався та зростав. У чоловіка залишилися тато, дружина Юлія і двоє синів: 13-річний Назар та 12-річний Владислав.
   У ході пленарного засідання було розглянуто 40 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на засіданнях постійних комісій районної ради.
   Традиційно обранці вносили зміни до районного бюджету на 2019 рік. Заслухали звіт про районний бюджет за 2018 рік, з яким ознайомила Валентина Петрів, начальник районного управління фінансів. Голова ради прозвітував про пророблену роботу Деражнянської районної ради у 2018 році. Заступник керівника Хмельницької місцевої прокуратури Олександр Терлецький проінформував присутніх про результати діяльності Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу.
    Депутати розглянули питання щодо управління майном бюджетних установ. Надали згоду відділу освіти Деражнянської районної державної адміністрації на списання товаро – матеріальних цінностей шкіл району та дошкільного навчального закладу; адміністрації КП «Деражнянського районного центру первинної медико – санітарної допомоги Хмельницької області» на передачу будівель, основних засобів та необоротних активів на баланс Вовковинецької селищної об’єднаної територіальної громади; адміністрації Деражнянської центральної районної лікарні на списання медичної апаратури та електро – побутової техніки; Центру дозвілля та кіно на передачу в оренду частини нежитлового приміщення.
   Затвердили проекти землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів селища Лозове, сіл Богданівці та Березове Деражнянського району Хмельницької області.
  Головний лікар районної лікарні Володимир Онуфрійчук ознайомив присутніх із питанням щодо реорганізації Деражнянської ЦРЛ шляхом перетворення у КП «Деражнянська центральна районна лікарня Хмельницької області».
    В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили проекти рішень по всіх питаннях порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.
Переглядів: 367 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz