ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 20.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Травень » 7 » Депутати районної ради затвердили програму соціального-економічного розвитку на 2014 рік та зміни до районного бюджету
17:43
Депутати районної ради затвердили програму соціального-економічного розвитку на 2014 рік та зміни до районного бюджету

     7 травня 2014 року відбулося пленарне засідання  27 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Берегової Оксана Віталіївни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голови районної державної адміністрації Перейми Анатолія Анатолійовича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступник голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.

    На розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:

1. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань  соціального захисту населення Варгатого Володимира Васильовича про роботу комісії за звітний період. Інформував : Варгатий Володимир Васильович – голова постійної комісії районної ради з питань соціального захисту населення, який зазначив, що за звітний період було проведено  16 засідань комісій,  з яких більшість засідань спільних з постійною комісією районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської діяльності, етики зв’язків з об’єднаннями громадян, засобами масової інформації та з питань АПК, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку,  розвитку підприємництва.

 На засіданні розглядалися питання які стосуються безпосередньо профільної комісії – це в основному Програми, а також розглядалися всі питання які виносилися на розгляд сесій районної ради. Члени постійної комісії з питань соціального захисту населення брали активну участь у підготовці та проведенні чергових і позачергових сесій районної ради, в обговоренні питань, що виносяться на їх розгляд, у вирішенні проблемних питань, які відносяться до компетенції комісії

2. Про обрання голови постійної комісії районної ради з питань АПК, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва.

3 . Про внесення змін до президії районної ради. З даних питань інформував: Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який повідомив що поступила пропозиції від депутатів районної ради призначити головою постійної комісії Манзюка Валентина Борисовича цю пропозицію депутати підтримали, а також виключення Перейми Анатолія Анатолійовича із складу президії районної ради у зв’язку  з призначенням його головою районної державної адміністрації.

4. Про виконання Програми соціально – економічного розвитку Деражнянського району за 2013 рік, затвердженої рішенням 17 сесії районної ради від 03.04.2013 року № 5-17/2013. 

5. Про Програму соціально – економічного розвитку Деражнянського району на 2014 рік. Інформувала: Залізко Людмила Михайлівна - начальник управління  економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури і туризму районної державної адміністрації.

6. Про виконання Програми діяльності та розвитку районної газети «Вісник Деражнянщини», затвердженої рішенням 18 сесії районної ради від 03.02.2009 року № 3-18/2009.

7. Про Програму діяльності та  розвитку районної газети  «Вісник Деражнянщини на  2014 – 2018 роки». По даних питаннях інформувала : Яковлєва Людмила Євгеніївна – редактор районної газети «Вісник Деражнянщини»,  яка зупинилися на необхідності прийняття такої програми, що дасть змогу покращити  роботу районної газети.

8. Про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік. Інформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації.

9. Про виконання Комплексної районної програми «Забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції, лікування, догляду та підтримки  ВІЛ – інфікованих і хворих на СНІД на 2011-2013 роки», затвердженої рішенням 4 сесії районної ради від 30.12.2010 року № 8 - 4/2010. Інформував: Онуфрійчук Володимир Іванович – головний лікар Деражнянської центральної районної лікарні. Доповідач зазначив, що У 2007 році наказом головного лікаря створено штатний кабінет «Довіра» на базі кабінету інфекційних захворювань, в штатному розписі якого передбачено 1,0 посаду лікаря-інфекціоніста, яку суміщали по 0,25 та 0,5 ставки лікарі-інфекціоністи, 1,0 посади психолога, 1,0 посади процедурної медичної сестри та 0,75 посади  патронажної медичної сестри.  З початку 2013 року розпорядженням головного лікаря кабінет «Довіра» з КІЗ кабінету переведений в окреме приміщення з 6 кімнат (кабінет консультувань, кабінет психолога, маніпуляційна, кімнати для зберігання та видачі АРТ, підсобне приміщення).На сьогоднішній день в кабінеті працюють медпрацівники на повну зайнятість згідно штатного розпису. На основній посаді на 0,5 ставки з березня 2014 р. працює лікар-інфекціоніст та лікар по сумісництву на 0,25 ставки. Лікар та медсестра кабінету «Довіра» пройшли курси тематичного вдосконалення по основах антиретровірусної терапії. Працівники  забезпечені усіма нормативними документами та канцелярським обладнанням. У кабінеті «Довіра» проводиться диспансерний нагляд, симптоматичне лікуваня ВІЛ-інфікованих, надається їм психологічна допомога, здійснюється дотестове та післятестове консультування, забір крові на ВІЛ (за бажанням пацієнта анонімно), консультативно-діагностична допомога ЛПЗ району з питань ВІЛ-інфекції, СНІДу, проводяться заходи по профілактиці професійного інфікування ВІЛ, проводяться заняття по підвищенню кваліфікації мед. персоналу по питанню ВІЛ-інфекції.

10. Про надання згоди адміністрації Деражнянської центральної районної лікарні на списання медичної апаратури. По даному питанні депутати районної ради надали дозвіл на списання медичної апаратури.

11. Про виконання Програми відпочинку та оздоровлення дітей Деражнянського району на 2009-2013 роки, затвердженої рішенням 19 сесії районної ради від 18.06.2009 року № 14-19/2009.

12. Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на передачу з спільної власності територіальних громад Деражнянського  району у власність територіальної громади села Гатна основних засобів.

13. Про надання згоди на передачу з власності територіальних громад сіл Новосілка, Волоське, Копачівка, Кориченці, Явтухи, Богданівні, Загінці, Кальня, Галузинці у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста  Деражнянського  району товаро - матеріальних цінностей  дошкільних навчальних закладів. По даних питаннях інформував  : Паднєвич Володимир Юрійович – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації,відповідно ці питання депутати розглянули позитивно.

14. Про утворення Комунального закладу «Деражнянський центр дозвілля та кіно». Інформувала : Коширець Світлана Леонідівна – начальник відділу культури,  національностей та релігій районної державної адміністрації. У зв’язку  з ліквідацією дирекції кіномережі, для того щоб зберегти відповідні приміщення і основні засоби було прийнято рішення на даній базі створити «Деражнянський центр дозвілля та кіно»  у складі відділу культури,  національностей та релігій районної державної адміністрації.

15. Про  надання дозволу СЛКП «Флора»  на отримання кредиту у вигляді овердрафту.

16. Про надання згоди спеціалізованому лісогосподарському комунальному підприємству «Флора» на відчуження автомобілів. По даних питаннях депутати районної ради погодили і надали відповідні дозвола.

17. Про надання згоди на передачу з власності територіальної громади сіл Шпичинці, Теперівка, Розсохи у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського  району господарчих матеріалів медичних закладів.

18. Про  надання згоди відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на пролонгування договору  оренди  з Деражнянським районним військовим комісаріатом. Знову ж таки по даних питаннях депутати районної ради надали відповідні дозвола

19. Про план роботи  районної ради на ІІ  півріччя 2014 року. Інформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради,  який зосередив увагу присутніх на  тих основних завданнях,  які буде вирішувати районна рада  у другому півріччі поточного року.

     Отже, пленарне засідання сесії районної ради пройшло конструктивно по всіх питаннях вдалося прийняти рішення  27 сесії  районної ради.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 768 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz