ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 20.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Травень » 12 » На Деражнянщині відзначили День перемоги
17:45
На Деражнянщині відзначили День перемоги

       9 травня 2014 року у місті Деражня відбулися урочисті події, щодо відзначення Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Розпочалося святкування о 10 годині. По місту Деражня з урочистим маршем пройшли представники влади, військовослужбовці, вчителі, школярі та інші мешканці і гості міста до Меморіалу Слави де відбувся урочистий мітинг присвячений 69- річниці Перемоги і Великій Вітчизняній війні.

     У святкуванні Дня Перемоги взяли участь: Голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної державної адміністрації Перейма Анатолій Анатолійович, міський голова Киричок Володимир Андрійович депутати обласної та районної ради.

    Ветеранів та всіх присутніх з Днем Перемоги привітала голова районної ради Оксана Берегова, яка згадала усіх мужніх людей, яких немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу Батьківщини, відбудовував зруйновані жорстокою війною міста і села. Оксана Берегова зазначила: «Кожна річниця Перемоги це завжди світлі відчуття і немовчні дзвони пам’яті, що б’ють в людські серця. Це долучення до подвигу,  рівного якому не знає планета. Це збагачення новими барвами наших уявлень про свою країну і свій народ. Пройшло 69 років з Дня Перемоги. Вже не одне покоління виросло під мирним небом. Але, віддаляючись у часі, Велика Вітчизняна не повинна відходити у небуття. Бо народ, який не пам’ятає минулого, не має майбутнього. З вдячністю і глибокою шаною вклоняємося ми ветеранам війни, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму, які день за днем тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя, які й нині живуть серед нас.»

    На завершення виступу голова районної ради побажала ветеранам їх рідним та близьким мирного неба, яке так нам всім сьогодні необхідне, міцного здоров’я і щастя, сімейного затишку і благополуччя, вагомих і плідних здобутків на трудовій ниві, довгих років щасливого життя, впевненості у завтрашньому дні та світлих надій на майбутнє.

      Привітали ветеранів і голова районної державної адміністрації Анатолій Перейма, учні однієї з шкіл міста Деражня.

     Учасники мітингу поставили квіти до Меморіалу Слави та вшанували хвилиною мовчання пам’ять жертв Великої Вітчизняної війни.

 

 

 

        

 

       

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 989 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz