ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 20.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Травень » 22 » Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування
17:38
Відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування

         20 травня 2014 року відбулося засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради. Дане засідання відбулося під головуванням голови районної ради Берегової Оксани Віталіївни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голови районної державної адміністрація Перейми Анатолія Анатолійовича, голів сільських, селищних та міської ради.

На засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування виносилися наступні питання:

 1. Про недоліки в роботі сільських, селищних, міської  рад по підготовці до проведення позачергових президентських виборів. Інформував :  Варцаба Сергій Анатолійович -  голова окружної виборчої комісії № 192, який  подякував сільським, селищним та міському головам за допомогу в організація проведення позачергових президентських виборів та наголосив на необхідності співпраці  голів  територіальних громад з головами виборчих комісій на місцях.

2. Про якість питної  води в населених пунктах району. Інформувала: Ткачук Наталія Євгеніївна – завідуюча Деражнянським відділенням лабораторних досліджень, яка повідомила про те що лабораторні дослідження свідчать про те що з року в рік погіршується стан питної води, тому головам сіл, селищ  необхідно звернути увагу на дезінфекції криниць громадського користування. Також, було наголошено на необхідності проведення лабораторних досліджень, продуктів харчування в дитячих садках, сіл, селищах і міст району, особливо звернути увагу на те що зараз  в овочах досить висока концентрація нітратів, що  є небезпечним для малих дітей.

3. Про стан казначейського обслуговування розпорядників державного та місцевого бюджетів. Інформувала: Коваль Олена Дмитрівна – заступник начальника управління державної казначейської служби України у Деражнянському районі. Вона повідомила про те що  в районі ще залишається досить значна кредиторська заборгованість, про те останнім часом відбуваються позитивні зрушення в проходженні коштів. Також, попросила голів, сільських  селищних, міської ради в результаті виникнення проблем  з проплатою звертатися до управління державної казначейської служби України у Деражнянському районі де будуть намагатися позитивно вирішувати дані питання.

4. Про деякі питання із запобігань та протидії корупції. Інформував : Подсоха Олександр Олександрович  – головний спеціаліст загального відділу районної ради. Доповідач наголосив на необхідності визначення  функціонування  уповноваженої особи  з питань запобігання та виявлення корупції на підставі розпорядження голови відповідної сільської, селищної, міської ради та затвердженого даним розпорядженням типового положення  про уповноважену особу  з питань запобігання та виявлення корупції. Також,  було вказано на необхідності органам місцевого самоврядування  затверджувати план  заходів щодо запобігання і протидії корупції в органі на поточний рік.

5. Про списання нежитлових приміщень які знаходяться на території сільських, селищних, міської рад в аварійному стані. Інформував: Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який закликав надавати до районної ради інформацію по таких приміщеннях  з відповідними фотографіями приміщень.

6. Про стан сміттєзвалищ на територіях сільських, селищних, міської  рад. Інформувала:  Півець Оксана Петрівна  - головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту населення,  житлово-комунального господарства та  будівництва РДА.

      Засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядуванняз сільськими, селищними та міським головами пройшло успішно вдалося розглянути всі питання, голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна подякувала усім присутнім за плідну співпрацю в процесі проведення наради.

Категорія: Новини | Переглядів: 696 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz