ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 20.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » Архів матеріалів
                                                                  Жителі села Згарок дочекалися природного газу і досить символічно що саме в день свята Покрови Пресвятої Богородиці 14 жовтня 2011 року було запалено голубий вогник в селі.
    На запуск газу в село Згарок завітало керівництво району голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та голова райдержадміністрації Шагака Володимир Олексійович.
    Людмила Володимирівна привітала усіх жителів села Згар ... Читати далі »
Переглядів: 1502 | Додав: saha | Дата: 17.10.2011

                                                                 14 жовтня 2011 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, ЖКГ та управління об’єктами спільної власності територіальних громад району за участі голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та членів комісії.
       Перед початком засідання комісії до всіх присутніх членів комісії звернулася голова районної ради       Стрілецька Людмила Володимирівна, яка наголосила на важливо ... Читати далі »
Переглядів: 828 | Додав: saha | Дата: 17.10.2011


       6 жовтня відбулися урочисті події присвячені до святкування Дня працівників санітарно-епідеміологічної служби.
     На свято завітала і делегація з посадових осіб Деражнянського району у складі: голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та заступник голови районної адміністрації Теравський Ігор Антонович.
     Людмила Володимирівна привітала всіх працівників санітарно-епідеміологічної служби побажала успіхів, наснаги у роботі, успіхів та сімейного затишку. Також Людмила Володимирівна нагородила Почесними грамотами Деражнянської районної ради: Ковальчук Оксану Миколаївну лаборанта-паразитолога бактеріологічної лабораторії Деражняської районної СЕС, Сироїд Оксану Леонідівну головного бухгалтера Деражняської районної СЕС ... Читати далі »
Переглядів: 683 | Додав: saha | Дата: 07.10.2011

                                                              5 жовтня відбулася нарада з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
      На початку наради із вступним словом звернулася голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та наголосила на важливості вирішення земельних питань та інвентаризацію землі на території сільських, селищних і міської рад.
... Читати далі »
Переглядів: 792 | Додав: saha | Дата: 05.10.2011

                                                                29 вересня в приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті події приурочені до Дня працівника освіти. На свято завітало керівництво району: голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, заступник голови адміністрації Теравський Ігор Антонович, начальник відділу освіти райдержадміністрації Жураківська Ірина Іванівна
     Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна привітала всіх працівників із святом, побажала нових ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 766 | Додав: saha | Дата: 29.09.2011

                                                                22 вересня у місті Хмельницькому відбулися святкові заходи приурочені до 74 річниці утворення Хмельницької області.
     На святкування завітала і делегація у складі із 45 чоловік із Деражнянського району. Було у складі делегації і керівництво районної ради: голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та 
заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович.

Святкування Дня народження області розпочалося із урочистої х ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 1287 | Додав: saha | Дата: 29.09.2011

                                                                  21 вересня відбулася 9 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі голови районної адміністрації Шагаки Володимира Олексійовича.
Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського ра ... Читати далі »
Переглядів: 778 | Додав: saha | Дата: 23.09.2011

                                                                       16 вересня на святкування професійного свята Дня працівника лісу на комунальне підприємство СЛКП «Флора» завітала голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна.
       Голова районної ради привітала усіх з професійним святом подякувала за роботу усім працівникам та директору СЛКП «Флора» Василишину Дмитру Михайловичу, який забезпечив хороше функціонування даного підприємства та його прибутковість та ... Читати далі »
Переглядів: 933 | Додав: saha | Дата: 19.09.2011

                                                          16 вересня в приміщенні Деражнянський районного відділу УМНС України в Хмельницькій області відбулися урочисті події приурочені до Дня рятівника. На свято завітало керівництво району: голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та керівник апарату адміністрації Захарук Олександр Іванович.
      Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна привітала всіх присутніх із святом, наголосила на важливості їх професії та небезпечності, побажала успіхів у роботі та сімей ... Читати далі »
Переглядів: 948 | Додав: saha | Дата: 19.09.2011

                                                                  16 вересня голова районної ради Стрілецька ЛюдмилаВолодимирівна завітала на комунальне підприємство районної ради центральну районну аптеку №13, де привітала усіх працівників з професійним святом Днем фармацевтичного працівника та побажала міцного здоровя успіхів в роботі, подякувала працівникам за їхню сумлінну працю та нагородила Почесною грамотою районної ради і вручила цінний подарунок Корчинській Людмилі Іванівні завідуючій аптекою №28 ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: saha | Дата: 19.09.2011

« 1 2 ... 85 86 87 88 89 90 91 »

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz