ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 21.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » Архів матеріалів
                                                                    16 листопада в приміщенні Деражнянського цеху телекомунікаційних послуг №9 відбулися урочисті події присвячені до відзначення Дня працівників, радіо, телебачення і зв’язку на святкування завітало і районне керівництво: голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та заступник голови адміністрації Теравський Ігор Антонович.
     Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна привітала усіх присутніх із святом побажала міцного здоров’я, тв ... Читати далі »
Переглядів: 722 | Додав: saha | Дата: 16.11.2011

                                                                 4 листопада в приміщенні Деражнянської музичної школи відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Цього разу свято зібрали представників зі всіх працівників соціальної фери, зокрема, органів праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду України, Фондів соціального страхування тимчасової втрати працездатності від нещасних випадків на виробництві та професійних з ... Читати далі »
Переглядів: 911 | Додав: saha | Дата: 04.11.2011

                                                                   Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна з виїзним прийомом громадян завітала в Галузинецьку сільську ради де надавала всім охочим необхідні консультації по земельним питанням, питанням пенсійної реформи та розглядала звернення жителів територіальної громади.
        Також, Людмила Володимирівна відвідала Галузинецьку ЗОШ I-II ступенів ... Читати далі »
Переглядів: 724 | Додав: saha | Дата: 04.11.2011

                                                                  28 жовтня в місті Деражня урочисто відзначали 67 річницю визволення України від фашистських загарбників. За участі представників влади, зокрема, голови райдержадміністрації Шагаки В.О. та заступника голови районної ради Веселовського О.І., делегатів від первинних та районної організацій ветеранів України, працівників трудових коле ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: saha | Дата: 28.10.2011

                                                               27 жовтня відбулася засідання консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
     На нараді розглядалися наступні питання:
    Про потребу розробки містобудівної документації, а с ... Читати далі »
Переглядів: 775 | Додав: saha | Дата: 28.10.2011

    27 жовтня голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна взяла участь у засіданні колегії райдержадміністрації, яка пройшла під головуванням голови райдержадміністрації Шагаки Володимира Олексійовича.
     На колегії розглядалися такі важливі питання як:
1. Легалізація тіньової зайнятості та виплата мінімальної заробітної плати, з цього пита ... Читати далі »
Переглядів: 724 | Додав: saha | Дата: 28.10.2011

                                                              26 жовтня відбулася нарада з ініціативи та під головуванням керівника обласної ради Миколи Дерикота у місті Старокостянтинові з сільськими, селищними та міськими головами північного регіону області.
    В нараді взяла участь і делегація посадосих осіб Деражнянського району під керівництвом голови районної ради Стрілецької Л.В., голови райдержадміністрації Шагаки В.О. та заступника голови районної ради Веселовського О.І. ... Читати далі »
Переглядів: 715 | Додав: saha | Дата: 28.10.2011

      24 жовтня відбулася нарада з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення під керівництвом голови райдержадміністрації Шагаки Володимира Олексійовича, заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, першого заступника голови райдержадміністрації Буги Руслан Григоровича та заступника голови радержадміністрації Теравського Ігоря Антоновича. 
     На даній нараді було проаналізовано виконання дохідної частини бюджету Деражнянського району, рівень середньомісячної заробітної плати на підприємствах району. Також було відмічено, що 86 підприємств виплачують заробітну плату нижче мінімальної заробітної плати. Найсправніше спалачують податк ... Читати далі »
Переглядів: 788 | Додав: saha | Дата: 24.10.2011


      20 жовтня 2011 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування бюджету і фінансів за участі голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та членів комісії.
     На розгляд комісії виносилися таке питання:
    1. Про розгляд висновків засідань пос ... Читати далі »
Переглядів: 804 | Додав: saha | Дата: 20.10.2011

       14 вересня відбулися урочисті події приурочені до Дня працівника харчової промисловості і 20 – річчя від дня створення Деражнянського молочного заводу. На свято завітало керівництво району: голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, голова райдержадміністрації Шагака Володимир Олексійович.
     Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна привітала всіх працівників із святом, побажала відчуття сенсу своєї діяльності, розуміння, духовного багатства, задоволення своєю працею.
        Людмила Володимирівна нагородила Почесною грамотою Деражнянської районної ради за багаторічну, сумлінну працю, ... Читати далі »
Переглядів: 935 | Додав: saha | Дата: 17.10.2011

« 1 2 ... 84 85 86 87 88 ... 90 91 »

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz